La nostra empresa

Servicat 2000, S.L.  és una empresa de reformes integrals i serveis de la construcció. Gràcies a una llarga trajectòria, la nostra empresa es va iniciar en 1964, hem acumulat una forta experiència en obres realitzades en edificis, habitatges, comunitats, indústries, locals i negocis.

La nostra empresa realitza reformes integrals (edificis i pisos complets),  reformes parcials (banys, cuines, ...), reparacions, manteniments, treballs en comunitats, pàrquings, etc ..., ja que disposem de professionals en tots els camps de la construcció

Coordinem la totalitat de les actuacions, legalitzacions i requisits necessaris des del primer pas (projecte d'interiorisme o d'obra) fins l'últim (lliurament de les claus). Així el client només ha de tractar amb una única persona que li guia i assessora i no amb una multitud i sempre amb la confiança que proporcionen els nostres anys d'experiència i la dedicació que brindem al nostre treball.

Quan es decideix fer una reforma o obra en un espai, cal escollir amb molta cura a les persones més vàlides per realitzar aquest projecte.

Oferim els nostres coneixements per afrontar la reforma i millora dels espais més importants en la vida d'una persona, la llar i la feina. Volem acompanyar-lo en aquest camí i aconseguir junts un resultat satisfactori, basat en el treball en equip, el tracte personal, el diàleg i el seguiment constant.

Per a nosaltres és molt important la comunicació amb el client per aconseguir plasmar les seves idees, resoldre els seus dubtes, i fer suggeriments que, en conjunt, acabaran donant una personalitat única al projecte. 

El més important és que el client se senti còmode a l'espai que hem creat junts, barrejant disseny i funcionalitat.

El convidem a que se submergeixi en la nostra pàgina web perquè pugui descobrir amb més detall tots els serveis que podem oferir-li.

Más información

Pujar
Diseño Web Domestika